Copyright 2022 Club Planner

MilonCirkel

MILON Q

brengt een revolutie teweeg in elektronisch geregelde 'endurance training'. Een elegant ontwerp, eenvoudige bediening, volledig nieuwe technologieën, intuïtieve navigatie en leuke motivatie - Q voldoet aan al deze vereisten. De combinatie van innovatieve technologie met 45 jaar ervaring en compromisloze Made-in-Duitsland kwaliteit resulteert in een training die volledig nieuw en fantastisch aanvoelt.

GIRL WORKOUT 1940s

Ten tijde van de "Gatsby" -stijl konden alleen rijke mensen loopbanden kopen. Het was meestal voor hun honden, maar ze gebruikten het ook zelf. Om de waarheid te zeggen, gebruikten ze het meer om te poseren (zoals de twee midinettes) of om te lopen dan om te rennen omdat het mechanisme zwaar en zeer rudimentair was.

De Milon Cirkel is gemakkelijker – jouw armbandje is jouw persoonlijke trainer.

Dit armbandje zorgt ervoor dat ieder toestel exact op jou is afgestemd. De juiste zithouding, de juiste beweging en de juiste weerstand. Dat is het gemak waar jij naar zoekt tijdens je training. Zo verspil je geen onnodige tijd en kan je snel en eenvoudig je training afwerken.

De Milon Cirkel is veiliger - altijd veilig trainen op volledig op jou afgestemde toestellen

Omdat via jouw armbandje het toestel zich in luttele seconden exact op jouw lichaam instelt, train je altijd veilig. Ook als je blessures of beperkingen hebt, kan je op de Milon Cirkel veilig trainen. De beweging kan beperkt worden, de gewichten worden verlaagd en in plaats van trainen, beweeg je. Dus met minder weerstand en een kleinere beweging.

De Milon Cirkel is optimale begeleiding - jouw trainer is altijd in de buurt

De Milon Cirkel is een trainingssysteem waarin de trainer onmisbaar is. Niet om te kunnen trainen, dat kan je ook zonder trainer. De trainer is er echter om je te controleren, stimuleren, corrigeren en motiveren. Jouw trainer weet via de software van de Milon Cirkel exact wat jouw doelstelling, eventuele beperkingen en je trainingshistorie zijn. Zo krijg je maatwerk begeleiding en train je altijd snel, veilig, effectief en onder deskundige en persoonlijke begeleiding.