Copyright 2021 Club Planner

Abonnement

Onze Peilers: gezelligheid,hygiëne,gezondheid!

basisformule

CARDIO - & KRACHT CIRKEL

Cardio-Kracht toestellen zijn vrij toegankelijk tijdens de openingsuren, je blijft hoelang je wil, en steeds onder persoonlijke begeleiding. De beweeglessen kan je vrij registreren zo vaak je wil. Duurtijd 12 maand.

basisformule + €10,00

Indoor Cycling

Stages Flight is een totaal nieuwe indoorcycling ervaring. Stages Flight is een dynamische multimedia ervaring die ervoor zorgt dat je jouw doel nastreeft en jouw trapvermogen doet toenemen.

basisformule + €20,00

MILON CIRKEL

Omdat je tijd schaars is wil je best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief toch? Daarom is er de Milon Cirkel. Een volautomatisch fitness-cirkel met toestellen waarop je afwisselend je uithoudingsvermogen en je spierkracht traint. In slechts 35 minuten heb je een complete work-out gedaan. 
  
beurtenkaart €300,00

Indoor Cycling

met een 30-beurtenkaart reserveer je jouw indoorfiets wanneer het jou past. Stages Flight is een totaal nieuwe indoorcycling ervaring. Stages Flight is een dynamische multimedia ervaring die ervoor zorgt dat je jouw doel nastreeft en jouw trapvermogen doet toenemen.

GRATIS WEEKPAS

Kom gratis kennismaken met FIT on YOU. In één week tijd onderzoeken we wat voor jou de gepaste routine is om te starten met fitness. Of neem je liever deel aan een beweegles? Maak dan snel jouw keuze en registreer hier.