Copyright 2021 Club Planner

Over ons

Onze visie

Als alleenstaande moeder heb ik besloten om mijn toekomst in te richten zodat ik anderen help met hun hulpvraag. Daarom heb ik vier jaar geleden een fitnesscenter ‘Fit met Leentje’ opgericht. Op vandaag staan we bij FIT on YOU voor plezier, waarbij kwaliteit voorop staat. Van jong tot oud en van recreatief tot topsport! We geloven in een totale aanpak van jouw hulpvraag en daarom hebben we bij FIT on YOU alle mogelijkheden.

 

Alles startte in de zorgsector en gaf mij zo veel voldoening dat ik dacht: dit wil ik ook! Ik wil ook mensen helpen weer alles te kunnen. Zo begon ik mijn weg naar trainer en personal trainer. Ik stapte de fitness wereld in! Ik beleefde hier zo veel plezier aan dat ik mijn eigen club wilde, niet alleen mijn eigen klanten helpen maar ook een plek neer zetten waar we veel meer mensen kunnen helpen op meerdere gebieden: van recreatief tot topsport.

 

Nu vier jaar verder staat er een geweldig bedrijf dat elke dag vele klanten gelukkig maakt. Ieder met zijn eigen verhaal en zijn eigen hulpvraag. Ik heb altijd drie kenmerken in mijn hoofd gehad die al die jaren nog niet veranderd zijn. De club moet schoon zijn, het personeel uitstekend geschoold en er moet met plezier kunnen worden gesport. Deze drie elementen zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar werk ga en dat het personeel zich kan ontwikkelen en hun plezier overdraagt op alle klanten. De intrinsieke motivatie van de trainers om klanten te willen helpen is net zo belangrijk, dit geeft voldoening en resultaat voor iedereen!

 

Om onze visie vorm te geven en om iedereen te kunnen helpen hebben we de o.a de volgende services:

- 15 cardiotoestellen op jouw maat

- 12 krachttoestellen op jouw maat

- 1 miloncirkel

- indoor cycling / spinning

- 160 m² sportmatten voor uiteenlopende groepslessen, ruim 15 groepslessen/week

- 2 persoonlijke trainers die klaar staan om alles uit jouw training te halen

- een bodyanalyse om de inwendige wens te evalueren

- specifieke letselprogramma’s om te verstevigen/ontlasten waar nodig.

- een juice - en shake bar om gezellig bij te kletsen en je voedingsstoffen weer aan te vullen.

 

Kom een keer langs voor een gratis weekpas om FIT on YOU te ervaren!