Copyright 2020 Club Planner

Beweeglessen

Groepslessen

PILATES

heeft heel wat gemeen met Yoga, maar vooral gericht op je 'core' of het middenlichaam. Bij Pilates ga je ontspannen huiswaarts en leg je de nadruk vooral op ...

Curves

Deze krachttraining maakt je niet alleen sterker, maar geeft ook je stofwisseling een boost. Een win-win situatie.

XCORE

... train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt!

BBB

BBB staat voor buik, billen en benen. BBB training is dus een training die opgesteld is uit krachtoefeningen voor deze drie spieren te trainen.

Onze Pijlers: gezelligheid,hygiëne,gezondheid!

POWER yoga

... is een pittiger en intensieve vorm van yoga. Houdingen kunnen in een "flow" zijn of langer worden vastgehouden. Er zijn meer geavanceerde houdingen in deze les maar er zijn altijd gemakkelijker opties.

EASY yoga

Geniet van deze rustige yoga les! Zachte beweging en ontspannende houdingen... heerlijk!

YIN YANG yoga

Een combinatie van mindful yoga, zachte beweging en lange, diepe Yin yoga houdingen. Deze les is om de heupen te openen. Beschikt voor iedereen; beginners ook! Geniet ervan!

BuRN

... is een effectieve en vooral motiverende shape les, waarbij de choreografie je blijft inspireren. Gebruik tijdens de workout 2 kleine buisjes voor een 33% hogere calorie verbranding.

ZUMBA fit

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op Latin-en wereldmuziek zoals Salsa,… Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt.

STEP workout

... is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt,  zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen.

DAGPAS

... een leuke kennismaking met jouw nieuwe fitnesscenter. Voor slechts 12€ maak je jouw keuze uit tal van activiteiten. Ben je een hippe danser, of verkies je liever rustige yoga, ... toch veeleer een virtuele bergbeklimming op een smartbike, ... een intense workout op jouw maat? Maak hier snel jouw keuze!